Ablakcsere.net
Telefon: 06 30 6566 661

Hevestherm  Hevestherm        Ablakcsere.net a Facebookon                                                     

                            

                         

Köszöntöm az Ablakcsere.net weblapján!

 

Engedje meg, hogy bemutassam cégünket.

 

Egyéni vállalkozás formájában működünk, székhelyünk Budapesten a XVI. kerületben található. Fő profilunk az ablakcsere, mellyel 2004 óta foglalkozunk. Alapvetően homlokzati műanyag nyílászárók (ajtó, ablak, bejárati ajtó) forgalmazásával és beépítésével foglalkozunk, de redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, roletta felszerelését, javítását is vállaljuk.

Napjainkban az energiaárak emelkedése miatt egyre többen döntenek az ablakcsere mellett, és választásuk a kedvező ár, az alacsony karbantartási igény és jó komfortérzet végett általában a műanyag ablakokra esik. Azonban nem mindegy, hogy milyen nyílászárót választunk, hol, kitől szerezzük be. A manapság szokásos, egymást százalék-kedvezményben túllicitáló árak sokaságában és az ablakcsere akciók között nehéz eligazodni, és különbséget tenni ablak és ablak között. Érdemes jó nevű, a nyílászáró üzletágban komoly múlttal és tapasztalattal rendelkező gyártó termékét megvásárolni, hiszen leendő ablakainkat nem csak pár évig szeretnénk gond nélkül használni. Ezért döntött cégünk a kétszeres MagyarBrands díjas HevesTherm műanyag nyílászárók forgalmazása és beépítése mellett.

 

Üzletpolitikánk: kiváló minőségű nyílászárók felhasználásával, magas színvonalú elméleti és gyakorlati szaktudással, több éve ugyanazokkal a folyamatosan alkalmazott megbízható, profi szakemberekkel maradéktalan munkát végezni. Ez utóbbit fontos kiemelni a manapság tapasztalható "szakember-kivándorlás" és a kínálati piac felhígulásának időszakában. Csapatunk széleskörű munkatapasztalata garancia arra, hogy az Ön elképzeléseit  a lehető legjobban megvalósítsa kezdve a helyszíni felméréstől (mely Budapesten és környékén díjmentes) egészen a beépítésig.

 

Kivitelezési módok:     -nyílászárók beépítése új vagy kibontott

                                     falnyílásba

                                    -tokba építés - ablakcsere falbontás nélkül a

                                     meglévő fatokba

                                    -tokbontásos beépítés - a régi tok falból való

                                     kibontásával

                                    -ablakcsere panel épületekben tokbontással

                                      vagy tokba-építéssel

 

Cégünk a HevesTherm nyílászárógyár hivatalos képviselője és minősített beépítője, így a piacon kiváló minőségű és kedvező áron forgalmazott, Magyarországon gyártott termékek beépítését tudjuk biztosítani Megrendelőink részére. Ezek a műanyag nyílászárók  5 ill. 6 légkamrás német Aluplast ill. Salamander profilokból készülnek, alapáron Ug=1,0 W/m2K hőszigetelési tényezőjű, 4-16-4LowE ill. 3 rétegű Ug=0,64W/m2K 4-14-4LowE-14-4LowE üvegrétegrendű 2x-es argon töltésű üvegekkel szerelve, akár melegperemes kivitelben is (Ug=0,5W/m2K ), tetszőleges színben és méretben, osztrák MACO Multi-Matic biztonsági gombafejes vasalattal, hibásműködtetés-gátlóval és mechanikus résszellőző funkcióval felszerelve. Az általunk forgalmazott  termékekre a gyártó 2012-től 7 év garanciát vállal.

Természetesen igény szerint más gyártók termékeit is beépítjük, legyen az fa vagy műanyag ablak.

 

Szolgáltatásaink:

   -díjmentes felmérés Budapest egyes kerületeiben, szaktanácsadás telefonon, e-mailben, vagy 

    személyesen, előre egyeztetett időpontban

   -mindenre kiterjedő díjmentes, részletes, írásos árajánlat 1 napon belül, vagy a 

    helyszínen  akár azonnal

   -megrendelés után előre egyeztetett időpontban beépítés ill. ablakcsere

   -nyílászárók értékesítése

   -nyílászárók beépítése

   -Aereco résszellőzők utólagos beszerelése

   -redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyugháló  értékesítése, felszerelése,    javítása

   -erkélybeépítés, télikert-beépítés.

 

Kiterjedt referenciával rendelkezünk Budapesten és környékén egyaránt, megrendelőink nagy megelégedéssel nyugtázták munkáinkat - tekintse meg referencia-fotóinkat, és erről Ön is meggyőződhet.

 

Soha ne felejtse el, hogy magyar termékek vásárlásával magyar munkahelyeket teremt, magyar emberek, magyar családok megélhetését támogatja. Gondolkodjon felelősen, nézzen utána a termék származásának mielőtt dönt!

 

Lajtos Béla

 

Tel: 06-30-6566-661