Ablakcsere.net
Telefon: 06 30 6566 661

Tokbontásos ablakcsere során eltávolítjuk a régi ablakokat és tokokat, majd rögzítjük az új műanyag nyílászárókat közvetlenül a falba. Párkányozás, hőszigetelés és külső vízzárás után a helyreállítási munka következik. Ez az esetek túlnyomó többségében kőműves és festő munkát jelent, de bizonyos esetekben műanyag szegőlécekkel is eltakarható a beépítési hézag.

Új építésű házak nyílászáró beépítésénél a tokot még vakolás előtt, közvetlenül a falszerkezetbe rögzítjük. Még a felmérésnél és méretezésnél ügyelni kell a későbbi igényekre, mint pl. redőny felszerelhetősége, külső szigetelés vastagsága, stb. Ezek ismeretében kell megválasztani a helyes méreteket és segédanyagokat (pl. toktoldók), hogy az épület részleteiben kívülről is esztétikus legyen. Könyöklőket, párkányokat, redőnyőket igény szerint beépítésnél, vagy később, vakolás és hőszigetelés után szereljük fel. 

Bejárati ajtó cseréje esetén 5 ponton záródó MABISZ minősített Hevestherm ajtókat alkalmazunk, széleskörű panelválasztékot biztosítva.